Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Barbra Streisand 75

Petra Berger

Op woensdag, 25 oktober 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand viert in 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster, met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder theaterconcert.
En als er iemand in Nederland is die het repertoire van Streisand met kwaliteit en bezieling kan vertolken, dan is dat met recht de veelzijdige zangeres Petra Berger.

www.petraberger.nl

Geniet van onder meer: Don’t Rain On My Parade, People, The Way We Were en Evergreen. Maar ook tophits uit films en musicals zoals Memory uit Cats, Papa, Can You Hear Me? uit Yentl zullen te horen zijn naast de pophits Woman in Love en Guilty. 

Petra Berger
Ooit begonnen in de popmuziek maakte zij in de jaren negentig een succesvolle overstap naar de wereld van de musicals om vervolgens in 2001 een glansrijke solocarrière te starten. Op haar met goud en platina bekroonde cd’s combineert Petra klassieke muziek met pop. Op de Nederlandse- en internationale podia weet zij haar publiek al jarenlang in vervoering te brengen. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Barbra Streisand bij op, en alle ingrediënten  voor een integere en mooie voorstelling zijn aanwezig. In dit tribute concert keert Petra terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden. 
“Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.  

Geniet van onder meer: Don’t Rain On My Parade, People, The Way We Were en Evergreen.  Maar ook tophits uit films en musicals zoals Memory uit Cats, Papa, Can You Hear Me? uit Yentl zullen te horen zijn naast de pophits Woman in Love en Guilty. 

Beleef samen met Petra Berger en haar band een unieke avond Streisand!                         

Prijs: € 23,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping