Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Cor Bakker e.a.

De Gouden Jaren

Op zondag, 18 november 2018 om 14:30 uur

Genre: Archief

De muzikale theatervoorstelling ‘De Gouden Jaren’ neemt u mee terug in de tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.
‘De Gouden Jaren’ is een kijk- en luisterprogramma met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. Aan de hand van historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal, vermakelijke verhalen en de mooiste liedjes uit de jaren ’45 tot ‘70 worden herinneringen opgehaald uit uw jeugd en die van uw ouders.

Theatershow met pakkende beelden en muziek uit vervlogen jaren.Met Cor Bakker, Jacques Klöters, Arie den Boer, Bastiaan Mulder, Danny Overweg, Gert Wantenaar en Rebecca Lobry

Weet u het nog?
Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma’s ‘Ochtendgymnastiek met Ab Goubit’ en ‘Kleutertje luister’. IJsbloemen op de ruiten en de stoffige kolenkachel.
’Swiebertje’ en ‘Malle Pietje’ waren onze helden en na ‘De Fabeltjeskrant’ kropen de kinderen onder de wol.
Er is veel veranderd in die jaren en u was daarbij!Voor degenen die in deze periode geboren zijn is deze voorstelling een feest der herkenning en voor de jongere generatie is het een vermakelijke manier om meer te weten te komen over het dagelijks leven van vroeger, toen geluk nog heel gewoon was..

Regie: Pieter Tiddens
Met: Cor Bakker, Jacques Klöters, Arie den Boer, Bastiaan Mulder, Danny Overweg, Gert Wantenaar en Rebecca Lobry
Producent: Berkeley Hunt / Gerard Kostermans
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theaterpartners, Delft

Prijs: € 25,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping