Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

De Kleine Zeemeermin

De Musical (try out) 4+

Op zondag, 16 september 2018 om 14:00 uur

Genre: Archief

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical.
Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Het verhaal
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Producent:Van Hoorne Entertainment
Artiest: Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen e.a.
Regie: Bas Groenenberg
Genre: Familiemusical
Duur: 75 minuten
Pauze: Nee
Website: VanHoorne.com/KleineZeemeermin
Fotocredits: Nick van Ormondt

Overig:
* De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment worden jaarlijks bezocht door ruim 100.000 gasten.
* Kinderen mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen en kunnen deelnemen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd.* Na afloop van de voorstelling organiseert Van Hoorne Entertainment een swingend Onderwaterbal en een meet & greet met alle acteurs van De Kleine Zeemeermin De Musical in de foyer van het theater.

Prijs: € 19,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping