Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Eric Vloeimans

Levanter

Op donderdag, 1 maart 2018 om 20:30 uur

Genre: Archief

Een ontmoeting tussen drie magische musici : “fluister” trompettist Eric Vloeimans, de gevierde Syrische klarinettist Kinan Azmeh en de lyrische pianist Jeroen van Vliet. 

De Syrische componist en klarinettist Kinan Azmeh gebruikt muziek om culturele grenzen te overbruggen, onder meer in Yo-Yo Ma’s Silk Road Ensemble.
De New York Times roemt zijn virtuositeit, anderen zijn “incredibly rich sound”. Azmeh heeft dan ook een uniek geluid, dat niet onder één noemer te vangen valt. Geboren in Damascus en opgeleid aan de befaamde Juilliard School in New York, treedt hij inmiddels op over de hele wereld. 
Eric en Kinan leerden elkaar in 2011 kennen tijdens een editie van Imagining Europe, georganiseerd door de European Cultural Foundation. Het concert dat zij daar gaven was het begin van een regelmatige samenwerking, zoals al direct in de zomer van dat jaar op North Sea Jazz.
Eric en Jeroen spelen al meer dan twee decennia met elkaar en hebben een muzikale telepathie. Eric Vloeimans is de bekendste trompettist van Nederland en Jeroen van Vliet is componist en pianist, winnaar van de begeerde Boy Edgar prijs 2014.

Deze drie topartiesten nemen je mee op avontuur, een reis over de grenzen van jazz, klassiek, “wereld” muziek op een vliegend tapijt van betoverende klank.

www.ericvloeimans.nl

Prijs: € 19,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping