Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Excelsior IJsselsteins Fanfareorkest

A Jubilee Night On The Town

Op zaterdag, 28 oktober 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

In 2017 bestaat Excelsior 110 jaar. Tijd voor een feestelijk jubileumconcert!
Het Fanfareorkest, de Slagwerkgroep en het Jeugdorkest zullen acte de présence geven en u meenemen in het thema “A Jubilee Night On The Town”. Bekende klassiekers, mooie filmmuziek en toppers van nu worden u voorgeschoteld.Je zou toch denken dat iedereen in IJsselstein het IJsselsteins Fanfareorkest wel kent. Zeker op dagen als Koningsdag en Dodenherdenking is de vereniging onmisbaar en niet over het hoofd te zien.
Leden van alle leeftijden, veel jeugd maar ook enthousiaste ouderen, maken in teamverband leuke en mooie muziek. Excelsior heeft zelfs een muzikant die in 2017 70 jaar lid is!Er is geen enkele ”teamsport” waarbij zoveel verschillende leeftijden samenwerken en elkaar aanvullen.Muziek maken is afwisselend en kent vele gezichten.Het Fanfareorkest en de Slagwerkgroep zijn het meest bekend, maar ook ons jeugdorkest treedt zelfstandig op. Deze jonge leerlingen hebben dit jaar zelfs al opgetreden in het Fulcotheater tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze gemeente IJsselstein.
Als “echt sportteam” neemt de vereniging ook regelmatig deel aan concoursen om de prestaties te meten aan collega-verenigingen. In 2016 hebben zowel Fanfareorkest als Slagwerkgroep zeer goede resultaten behaald. Het Fanfareorkest heeft opnieuw haar plaats in de hoogste divisie weten te behouden. Leuk detail in het jury rapport was het compliment over de hoeveelheid jeugd er op dit hoge niveau binnen het orkest mee-musiceert.
Kwaliteit in het maken van muziek, maakt veel enthousiasme los bij muzikanten en publiek. En dát is nu juist wat Excelsior voor ogen staat. Muziek, muzikanten en publiek bij elkaar brengen.
Er is dan ook eigenlijk maar één advies: kom eens luisteren naar een optreden of nog beter, kom eens langs op één van de repetitieavonden, dan kunt u horen (en zien) wat er binnen deze gezellige en ambitieuze vereniging zoal gebeurt.

Kijk voor informatie over onze vereniging op onze website www.excelsior-ijsselstein.nl.
Hier staan onze repetitieavonden. Kom gerust eens kijken en luisteren. Wij beantwoorden graag al uw vragen.U hoeft geen ervaren muzikant te zijn. Excelsior verzorgt voor beginnende muzikanten een interne opleiding, verzorgd door professionele docenten.
Voor kinderen hebben wij diverse mogelijkheden waarbij zij op hun eigen niveau op een leuke manier muziek leren maken.Maar ook als u geen muziek wilt maken kunt u als Vriend van Excelsior uw betrokkenheid tonen. Deze informatie treft u op onze website. Hebt u verder nog vragen, neem dan contact op met onze secretaris via info@excelsior-ijsselstein.nl.

Prijs: € 15,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping