Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Food and Blues

Blues op zondagmiddag

Op zondag, 5 maart 2017 om 13:30 uur

Genre: Archief

Weer zo’n heerlijke zondagmiddag in het FulcotheaterCafé. Drankjes en hapjes onder handbereik en vier uur onafgebroken blues uit Frankrijk, België en Nederland. Dit jaar zijn voor u geboekt:

Philippe Ménard (Frankrijk)
Een one-man-show met zang, harmonica, drums en gitaar. Wegens succes nogmaals op ons kleine podium vanaf 13.30 uur. Een weergaloze show, die u niet mag missen. Zorg dat u op tijd binnen bent!
www.philippemenard.com

Fat Harry
Op het grote podium staan als eerste Fat Harry and the fuzzy licks. Deze band had succes in beroemde clubs in Chicago, zoals Buddy Guy’s Legends en de Kingston Mines. Deze Rotterdamse band speelt ‘Contemporary blues’ maar ook fantastische old school nummers. Dit moet je beleven!
fat-harry-the-fuzzy-licks

Doghouse
Als absolute topper hebben wij de winnaar van Belgium Blues Challenge 2014. Het duurde wel even voordat deze band was geboekt! Een trio met de tomeloze energie en het enthousiasme die van het podium afspatten. Met virtuoos Jack o’Roonie op de contrabas en creatieve duizendpoot Franky Coumans op de drums, staan Doghouse Sam & his Magnatones garant voor een onvergetelijk concert, dat de toeschouwer bij de strot grijpt.
www.doghousesam.com

 

Prijs: € 20,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping