Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Harmonie Amicitia & Klaaswaal Symfonisch Blaasorkest

Op zondag, 19 november 2017 om 14:30 uur

Genre: Archief

Michael Engelbrecht dirigeert Amicitia en soleert met Euphonium Concert van Vladimir Cosma

Michael Engelbrecht verbindt Harmonie Amicitia uit IJsselstein en het Klaaswaal Symfonisch Blaasorkest. Michael heeft bij beide orkesten de muzikale leiding in handen. En zo staat er een gevarieerde muzikale middag op het programma met twee orkesten die op hoog niveau musiceren.En als hoogtepunt toont Michael ook zijn uitzonderlijke talent als euphoniumblazer.
Hij soleert met het Euphonium Concert van Vladimir Cosma; het Klaaswaal Symfonisch Blaasorkest begeleidt hem, met voor deze keer Jacco Nefs als dirigent.

Cosma is een in 1940 in Roemenië geboren Franse componist en violist die muziek maakte bij meer dan 300 films en tv series. Zijn solowerk voor euphonium geldt als zeer uitdagend en belichaamt de spirit van Paganini en Liszt.

Na de pauze pakt Michael het dirigeerstokje weer in zijn hand en leidt hij het orkest van Harmonie Amicitia uit IJsselstein. Michael laat zien dat onder zijn leiding het orkest naar grote hoogte stijgt door het Ricercare van Hendrik Andriessen uit te voeren. Deze compositie uit 1949 is nog steeds heel geliefd en ligt goed in het gehoor. Heerlijke muziek om als het buiten koud is binnen in het Fulcotheater van te genieten.

Prijs: € 12,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping