Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Jan Beuving

Raaklijn

Op woensdag, 15 november 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

‘Buitengewoon geestig’, zei de Volkskrant.
‘Beuving excelleert in lichte liedjes’, aldus NRC.
‘IJzersterk programma’, volgens de theaterkrant.
Samen gaven ze twaalf sterren.
Jan Beuving komt nog een seizoen terug met zijn bejubelde cabaretprogramma Raaklijn.Hij is de bètaman in de alfajungle van het theater. Wiskundige en winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs. Met Tom Dicke aan de vleugel neemt hij u mee in zijn wonderlijke logica. Met taal waar niemand op rekent, en gereken waar niemand naar taalt.

www.janbeuving.nl

Alleen dit najaar nog te zien: Raaklijn. Mis het niet.

Jan Beuving won 2 oktober jl. met zijn voorstelling ‘Raaklijn’ de Neerlands Hoop cabaretprijs

Jan Beuving kreeg de Neerlands Hoop, de prijs voor een veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief, met zijn voorstelling Raaklijn.De feestelijke uitreiking van de Cabaretprijzen werd voor het tweede jaar georganiseerd en gepresenteerd. Tijdens het uitreikingsprogramma werd aan iedere genomineerde een ode gebracht door een voor hem of haar belangrijk persoon. De laureaten van de Poelifinario en de Neerlands Hoop van 2016, NUHR en Tim Fransen reikten de prijzen uit aan de winnaars van 2017.

Uit het juryrapport
De jury over Jan Beuving: ‘Door zijn achtergrond als wiskundige in te zetten biedt Jan Beuving in Raaklijn een uniek perspectief. Beuving integreert de meest complexe wiskundige theorieën met veel inzicht maar ook humor in zijn voorstelling. Daarnaast zet Beuving ook een lijn uit over zijn amateurvoetbalelftal en de vele PVV-stemmers die hij onder zijn teamgenoten heeft. Hij zet zichzelf neer als de raaklijn die langs twee uiteenlopende werelden scheert, wat leidt tot een frisse kijk op onze verdeelde samenleving. Muzikaal is het hoogstaand, dankzij de pianobegeleiding van Tom Dicke en Beuvings teksten, die met mathematische precisie in elkaar zijn gezet.’

Prijs: € 15,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping