Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Jon van Eerd e.a.

Charley

Op woensdag, 19 december 2018 om 20:30 uur

Genre: Archief

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers.
Gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!

www.charleydemusical.nl

Met Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!
Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen.

Prijs: € 35,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping