Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Lebbis

De Bovengrens

Op woensdag, 26 september 2018 om 20:30 uur

Genre: Cabaret

Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen

Lebbis heeft een nieuw programma. De Bovengrens.
Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering.
Gedachtenwisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, onderdak.
Wat is er voor moois te doen voorbij de Ondergrens?
Op naar De Bovengrens.

Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom en waar het heen gaat.Een avond onder vrienden. Meanderend over wat vragen.Hij gaat verhalen vertellen. Hij zal dus veel aan het woord zijn.Maar dat kent u wel van hem.Zo’n avond die voelt als een heerlijke maaltijd met vrienden.
Hield hij maar nooit op.

Regie: Koos Terpstra

De pers over zijn vorige voorstelling, De Paardenpoetser:

Het Parool“Lebbis is nog altijd een slimme David die niets liever doet dan het opnemen tegen de grote Goliath. Sarren tot hij scheel ziet, maar zelden zonder agenda en nooit zonder argumenten.”

NRC“Lebbis is een man die zijn publiek graag wat te denken meegeeft. Ook in De Paardenpoetser reikt hij weer een handvol levenslessen aan. Hij is een precieze verteller, die ook poëtisch uit de hoek kan komen. Zoals bij de beschrijving van het gegroefde gezicht van een boer. (…) Bij Lebbis is de avond in goede handen en hij bewijst een bovengemiddeld cabaretier te zijn. Luister, lach, leer.”

De Volkskrant“De voorstelling kent veel sterke analyses en observaties van een man die in zijn denken niet is verstard.”

Trouw“Lebbis maakt zich nog steeds kwaad over allerlei uitwassen in de maatschappij, heeft levenslessen voor ons en steekt de draak met diverse redeneringen.”

Prijs: € 18,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping