Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a.

Kunst & Kitsch (try out)

Op donderdag, 13 september 2018 om 20:30 uur

Genre: Archief

De komedie met een twist

Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren.
Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. ‘Amadeus’) geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in ‘Downton Abbey’ en van ‘Harry Potter’).
De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een voorstelling die u niet mag missen.

Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

Met Met Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a.
Oorspronkelijk script: Peter Shaffer
Regie en vertaling: Jon van Eerd
Decor: Joris van Veldhoven
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Producent: Pretpakhuis
Website: www.pretpakhuis.nl

Prijs: € 25,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping