Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Opvliegers

Trossen Los! (try out)

Op woensdag, 21 november 2018 om 20:30 uur

Genre: Archief

Een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Met: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford

Vriendinnen Loes, Moniek, Joke en Shirley gaan op cruise!
Loes (Rian Gerritsen) speelt de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro).Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek (Sandra), Joke (Anouk) enShirley (Joanne) tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hunproblemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoeze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boekschrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haarzus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maarna jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweestis…En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakkendie de overgang met zich meebrengt.

Rian GerritsenRian Gerritsen (1971) is onder meer bekend van de televisieseries Van Speijk , Dokter Deen,Celblok H, Spangas en De Luizenmoeder en de films Langer Licht, De wederopstanding vaneen klootzak en Kidnap. Recent speelde zij in de voorstelling De Vader. Rianwerkte ook veel in het jeugdtheater (Wederzijds en De Toneelmakerij)Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Italiaanse film Duo piccoli Italiani van PauloSassenelli.

Prijs: € 22,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping