Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Paul Groot, Marjolein Keuning e.a.

You're the Top

Op donderdag, 22 februari 2018 om 20:30 uur

Genre: Archief

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs, maar terwijl zijn succes ongekende hoogten bereikte, groeide zijn eenzaamheid. 
Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.
www.yourethetop.nl 

Over het verborgen leven van de legendarische songwriter Cole Porter.
Met Paul Groot als Cole Porter plus Marjolein Keuning, Marcel Jonker, Jochem Smit, Rick Sessink, Perry Dossett e.a., plus Live orkest.

NRC**** – Paul Groot excelleert als Cole Porter;AD**** – een uiterst intieme musical die in zang, dans en spel tot het eind boeit”;Theaterparadijs **** – “Smoothy, Sexy & Sassy omschrijft het hele ensemble”

Willem Nijholt vertolkte in 1995 de rol van de Amerikaanse songwriter Cole Porter op werkelijk legendarische wijze. De voorstelling was direct een doorslaggevend succes en de grootste verrassing van dat theaterseizoen. Met Paul Groot is voor die rol de perfecte opvolger gevonden. 

Prijs: € 35,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping