Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Rock Academy

Forever 27

Op vrijdag, 22 december 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

‘Een muzikaal eerbetoon aan onze te vroeg gestorven pop-iconen’

Wat hebben Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen?
Ze behoren allemaal tot de Club van 27 met als leden iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27. Het leven en markante  anekdotes maar ook de donkere kant van beroemd zijn worden met muziek, verhalen en beeldprojectie tot leven gebracht. Ook de rol van drugs, drank en rock-‘n-roll en wat voor invloed ze hebben gehad aan komt bod.  De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal van aangrijpende momenten van.
Het 10-koppig orkest vertolkt hun bekendste nummers.Kortom: Een spannende ‘documentaire’ van de Club van 27 met live uitgevoerde muziek erbij van o.a. Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen.
Een avond om nooit te vergeten.

De Rockacademie bracht in het verleden succesvolle artiesten als Krezip, Leaf, Chocolate Puma, Sevie Ann, DJ Hardwell, Firebeatz en een keur aan sessie muzikanten voort.
Zangeres Nina June is als regisseur aan de voorstelling verbonden en de optredende artiesten worden o.a. begeleid door Will Maas (Matt Simons), Margriet Sjoerdsma en Nina June.
In januari 2018 zal de voorstelling zijn afsluitende show presenteren op Eurosonis Noorderslag in Groningen op het Altersonic podium.

Prijs: € 15,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping