Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Savannah

Back To The Country Part 7

Op zaterdag, 11 november 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

In hun zevende seizoen staat de nostalgie centraal. Met een terugreis naar de tijd toen country en rock and roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren 50, 60 en 70 dus.

Back To The Country trekt nu al zeven seizoenen volle zalen en na de show volgt er steevast een bonus van 30 minuten in het theatercafé.Een groot feest vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte!
www.backtothecountry.nl

De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) speelt die mooie songs uit de tijd dat die nog kort waren en een mooie melodie hadden. Savannah neemt u met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.
Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers?
Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijgt u gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van anekdotes passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.

Back To The Country is een doordacht concept dat nu al zeven seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzalen is er als bonus nog 30 minuten een extra optreden in de foyer van ’t theater en dat is altijd een groot feest vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte.

Genre:muziekshow
Productie:Back to the countryOnline
Foto:Hagemeier Fotografie

Prijs: € 22,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping