Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Theatergroep De Schakel

Wat Zien Ik?! Deze voorstelling, speciaal voor ouderen vanaf 65 jaar

Op zaterdag, 23 september 2017 om 13:30 uur

Genre: Archief

Deze voorstelling, speciaal voor ouderen vanaf 65 jaar, is inclusief een consumptie in de pauze.

Na het grote succes van de musicals ‘De Jantjes’ (2011/2012) en ‘Zusters in Zaken’ (2014/2015) is Theatergroep De Schakel weer helemaal terug! Dit keer met de musicalcomedy ‘Wat zien ik?!’ naar het gelijknamige boek van Albert Mol. 

‘Wat zien ik?!’ speelt zich af in de rosse buurt van het bruisende Amsterdam eind jaren 60, waar Blonde Greet en bovenbuurvrouw Nel (‘Haar van Boven’) de kost verdienen met het uitoefenen van, wat we maar even zullen noemen, het oudste beroep van de wereld… We nemen een kijkje in het dagelijkse leven van beide dames die, mede door hun bonte stoet aan klanten, zorgen voor heel wat hilarische momenten. Maar dat het daar op de Wallen niet altijd rozengeur en maneschijn is, blijkt wel als de liefde ineens hun hoerige pad doorkruist. Hoe pakken de vriendinnen dit aan? Staan hun pikante werkzaamheden de ware liefde niet in de weg… Grijpen zij de kans… of is en blijft het: eens aan de tippel, altijd aan de tippel… 
De hilarische en soms schrijnende belevenissen van Greet en Nel zorgen in ‘Wat zien ik?!’ voor zowel komische als ontroerende momenten. Die worden nog eens versterkt door een groot aantal prachtige nummers, gecomponeerd door Dick en Tom Bakker. De humoristische teksten van Allard Blom en Frans Mulder maken het verhaal compleet. 
De musical beleefde in 2006 zijn eerste voorstelling (met Ellen Pieters en Mariska van Kolck in de hoofdrollen) en was direct een grote theaterhit in dat seizoen. Met een cast van maar liefst 25 man brengt Theatergroep De Schakel deze groots opgezette en kleurrijke musicalcomedy nu ook naar IJsselstein. 

theatergroepdeschakel.nl

 “Wat zien ik…? …. die moet je gewoon gaan zien! 

Prijs: € 15,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping