Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Theatergroep De Schakel

Met weer een nieuw en vrolijk blijspel

Op zaterdag, 6 april 2019 om 20:30 uur

Genre: Toneel

Na de succesvolle komedies ‘Wat zien ik ?! en ‘The Odd Couple’ in het afgelopen seizoen staan er ook voor het komende 2018 – 2019 weer prachtige theaterstukken op stapel.
Theatergroep De Schakel staat al vele jaren garant voor een een aantal, vrijwel altijd uitverkochte, toneelavonden met vaak sterke ‘evergreens’ in een verrassend originelebewerking.

Al jarenlang is Theatergroep De Schakel een vaste bespeler van Fulcotheater. En met succes! Met een gemiddelde van zo’n 1000 bezoekers per productie verdient deze toneelgroep absoluut een plek in ons theateraanbod. En dat is niet zo verwonderlijk: de op alle fronten professioneel opgezette producties garanderen de bezoekers een heerlijk theateravondje uit. Voorstellingen als De tante van Charlie (John van Eerd), Slippers (Alan Ayckbourn), Bessen (Jos Brink) en Uitgeteld (Michael Cooney), maar ook musicals als De Jantjes, Zusters in Zaken en Wat ZienIk?! hebben dat al overduidelijk bewezen. De Schakel zoekt haar repertoire vooral in het lichtere genre zoals blijspelen en comedy’s. De voorstellingen spreken daardoor altijd een breed publiek aan.

Momenteel is de titel van hun nieuwe productie nog niet bekend, maar gezien de reputatie van de groep hoeft dat geen belemmering te zijn om nu vast uw plaatsen te reserveren voor weer een mooie Schakelvoorstelling.
www.theatergroepdeschakel.nl

Prijs: € 17,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping