Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Ton Kas

Kakmaker UITVERKOCHT

Op woensdag, 20 december 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt Ton Kas nu naar het theater met het vervolg: KAKMAKER.

Ja mensen, wat moet ik er nou nog over zeggen?Die moppentapper komt er weer aan met nummero 3!De vorige keer, bij JABROER, zei ik dat het voornemen hetzelfde was als bij Eerste Klootviool: lachen tot je scheel ziet.En ik kan nú alleen maar zeggen dat aan die opzet opnieuw niets veranderd is.Hooguit dat ik het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer ga proberen te maken dan de voorgaande keren. Ik wil de lat heel hoog leggen, zodat ik er makkelijk onderdoor kan…

De beste kritiek die ik heb gehoord was van een toeschouwer die na afloop van JABROER tegen me zei: ‘Ik heb twee uur aan één stuk zitten schuddebuiken van het lachen, daar was ik echt aan toe.’

Daar doe ik het wel voor, niks meer niks minder.Onder het motto: Ellende hebben we thuis al.

Prijs: € 19,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping