Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Victor Reinier, Renee Soutendijk

Roem (try out)

Op donderdag, 7 december 2017 om 20:30 uur

Genre: Archief

Wat als de televisieheld van zijn voetstuk valt?

Ger Thijs, een van de belangrijkste toneelauteurs van ons land en onder meer bekend van het prachtige ‘De Kus’, schreef speciaal voor steracteurs Victor Reinier en Renée Soutendijk een treffend toneelstuk. ‘Roem’ voert ons mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter? En wat gebeurt er als de held van zijn voetstuk valt?
Als het personage van een acteur (Victor Reinier) uit een politieserie geschreven wordt, stort zijn wereld in. Decennialang was hij de held met wie iedereen gezien wilde worden. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of foto. Zijn ontslag maakt daar een brusk einde aan en hij gaat wanhopig op zoek naar psychische hulp. De behandelend psychiater (Renée Soutendijk) doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen patiënt en behandelaar.

Twee publiekslievelingen en een rol – voor Reinier – die nooit eerder zo dicht bij hem kwam. Herkenbare thema’s die een mooie en spannende voorstelling garanderen.

Tekst: Ger Thijs
Regie: Hanneke Braam
Met: Victor Reinier en Renée Soutendijk

Prijs: € 25,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping