Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Wibi Soerjadi

Matinee pianoconcert

Op zondag, 18 februari 2018 om 14:30 uur

Genre: Archief

Wibi Soerjadi is beroemd om zijn even virtuoze als beeldende pianospel. Al tientallen jaren weet hij een groot publiek te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek. Dit maakt hem bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin. Zijn eigen composities en transcripties passen naadloos in de traditie die Franz Liszt twee eeuwen geleden begon met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s uit die tijd.

www.soerjadi.com

Laat deze kans niet voorbijgaan! Kom genieten van de allermooiste pianowerken, zoals alleen Wibi Soerjadi ze kan vertolken!

Wibi Soerjadi (1970) begon zijn muzikale carrière op zeer jonge leeftijd. Inmiddels zit hij al 35 jaar in het vak. Tijd voor een reeks bijzondere concerten!Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat, een 10 met onderscheiding. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen.

Prijs: € 25,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping