Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Woezel & Pip

Op zoek naar de Sloddervos (2+)

Op zaterdag, 14 oktober 2017 om 14:00 uur

Genre: Archief

Woezel & Pip zijn weer in het theater te zien met alweer hun vierde familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’. Een heerlijke theaterversie van de succesvolle bioscoopfilm met de populairste hondjes van het land.  Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. Samen met al hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos. ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos… daar zal de theaterzaal vol mee zitten!

Wie is de Sloddervos?
Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand. Na afloop van de voorstelling kun je ook nog eens knuffelen met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen nog even knuffelen met levensgrote knuffels Woezel & Pip.

www.WoezelenPip.nl

Cast: Woezel, Pip, Charlie, Buurpoes, Tante Perenboom, Wijze Varen, Molletje, de Tulpjes, de SloddervosDoelgroep: Familie (2+)
Genre: Familiemusical
Duur: 65 minuten
Pauze: Nee

Prijs: € 18,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping