Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Algemeen

Kassa openingstijden

Voor vragen is de kassa telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur. Voor afhalen van reserveringen is de kassa is een half uur voor aanvang van een voorstelling geopend. Koop bij voorkeur uw plaatsbewijzen voor de bioscoop of theater online en ontvang E-Tickets! Aan de kassa wordt een handlingfee in rekening gebracht, online tickets zijn zonder extra kosten. Tickets hoeven niet geprint te worden, u kunt ze vanaf uw telefoon laten scannen.

Het terras en de binnen-horeca zijn bij ons weer geopend, uiteraard conform de geldende coronaregels.

Zondag 7 november is er alleen toegang voor gasten met een toegangsbewijs van de Blues op Zondagmiddag. Zondag 14 november vanaf 16.00 uur is Fulcotheater gesloten. 

Kom op tijd!

Bent u te laat? Dan kunt u pas de zaal in als er een moment in de voorstelling is waarbij dat niet storend is. Het kan dus gebeuren dat u pas na de pauze in de zaal kunt. Als er geen pauze is bestaat de kans dat u de gehele voorstelling moet missen.

Kaarten bestellen en betalen

Kaarten koopt u bij voorkeur online. Bij verkoop aan de kassa wordt handling fee in rekening gebracht. Online verkoop is zonder kosten.

Online bestellen
Online bestelt u via uw account. Klik op het winkelmandje linksonder om in te loggen of om u te registreren. Is uw e-mailadres al bij ons bekend? En werkt of weet u uw wachtwoord niet? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. U krijgt een tijdelijk wachtwoord toegestuurd; daarmee logt u in, waarna u uw eigen wachtwoord invult en uw gegevens kunt beheren.

Tijdens het bestellen kunt u direct afrekenen via iDEAL, met een Nationale Bioscoopbon (alleen afrekenen van films) of met een Podium Cadeau Kaart (alleen afrekenen van theatervoorstellingen). 

Wilt u de kaarten liever per post ontvangen? Dat kan als de voorstelling minimaal 5 dagen NA vandaag plaatsvindt. Voor deze optie (verzendkosten € 2) kunt u kiezen tijdens het bestellen.

Route naar Fulcotheater

Per openbaar vervoer
De streekbus (lijn 195) en de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station stoppen bij de halte Binnenstad aan de achterzijde van Fulcotheater en het Stadhuis.
Met eigen vervoer
Volg op de gemeentelijke bewegwijzering richting FULCOTHEATER. Parkeren kunt u onder Stadhuis en Fulcotheater, overdekt en tegen een bescheiden tarief. Een uitgebreide beschrijving kunt u hier downloaden: Routebeschrijving bezoekers

Vacatures

Allround hospitality medewerkers gezocht

Wie zijn wij?

Fulcotheater IJsselstein is een veelzijdig complex met een grote en kleine theaterzaal, een filmhuis, een bioscoop en meerdere (congres)zalen. Wij bieden een huiskamer aan lokale verenigingen, zoals de bridge en muziekschool, maar ook een podium aan (regionaal) talent. Wij hebben grote voorstellingen zoals Youp van t Hek, Veldhuis & Kemper en Ali B, maar bieden ook een podium voor onbekendere talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret en toneel. En niet te vergeten onze eigen IJsselsteinse koren, toneelvereniging, orkesten, dansscholen en schooluitvoeringen.

Overdag is onze foyer of terras beschikbaar voor een uitgebreide lunch of high tea en ’s avonds is het een grand cafe met open podium. De ene avond bieden we een premiere film en de volgende een boeklezing. Maar altijd voorzien van een hapje en een drankje.

Zoveel veelzijdigheid vraagt om flexibele medewerkers. Het Fulco team kenmerkt zich door een gezellige, betrokken, no nonsens sfeer met uiteraard die servicegerichtheid die maakt dat onze gasten zich verwend voelen.

Wat zoeken wij?

Als allround hospitality medewerker werk je afwisselend in de bediening in ons grand cafe, draai je mee als controleur van kaartjes, of draai je de bar tijdens een open podium avond. Maar ook het klaarzetten van onze congreszalen en het begeleiden van onze gasten kan tot je taken behoren.

Wie ben jij?

Je bent representatief, communicatief vaardig, minimaal 18 jaar en voelt je thuis in de dynamische sfeer van het theater. Uiteraard ben je service gericht, collegiaal en flexibel. Je zorgt altijd voor een gastvrije ontvangst, goede sfeer en je staat open voor en kunt inspelen op de wensen van onze gasten. Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca, maar de ambitie om deze ervaring bij ons op te doen, vinden we minstens zo belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij leiden je graag op tot allround hospitality medewerker. Naast de Instructie Verantwoord Alcohol schenken, zullen wij je de kneepjes van het vak bijbrengen. Je gaat deel uitmaken van een lerende organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij zoeken vooral parttime medewerkers en flexkrachten. Uiteraard past de inschaling conform de CAO Horeca op basis van je kennis en ervaring.

Neem contact op met Fulco van Schaik of Tim van t Hoenderdaal via 030-6884230 (vanaf 28 april bereikbaar tussen 12.00 uur en 18.00 uur)  Of stuur je motivatiebrief met CV naar horeca@fulcotheater.nl of per post naar Overtoom 3, 3401 BK IJsselstein.

Vrienden van Fulcotheater

Het Fulcotheater heeft een loyaliteitsprogramma voor Vrienden. Er zijn drie passen met allen hun eigen voordeel.

 

Gouden-Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 75,00, recht op het Vriendenpakket (max 100 kaarten beschikbaar)

–       Gepersonaliseerde GOUDEN pas met € 25,00 horeca tegoed;

–       5% korting op horeca;

–       Exclusief recht op voorrangsboeking gedurende 48 uur op theatervoorstellingen voor max. 2  kaarten per voorstelling;

–       € 1,00 korting per kaartje per theatervoorstelling*;

–       € 1,00 korting per kaartje per bioscoopvoorstelling.

 

Zilveren-Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 37,50, recht op het Vriendenpakket

–       Gepersonaliseerde ZILVEREN pas € 10,00 horeca tegoed;

–       5% korting op horeca;

–       Exclusief recht op voorrangsboeking gedurende 1 week op theatervoorstellingen voor max. 2 kaarten per voorstelling;

–       € 0,75 korting per kaartje per theatervoorstelling*;

–       € 0,75 korting per kaartje per bioscoopvoorstelling.

 

Bronzen-Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 17,50, recht op het Vriendenpakket

–       Gepersonaliseerde BRONZEN pas met € 5,00 horeca tegoed;

–       5% korting op horeca;

–       Exclusief recht op voorrangsboeking gedurende 2 weken op theatervoorstellingen voor max. 2  kaarten per voorstelling;

–       € 0,50 korting per kaartje per theatervoorstelling*;

–       € 0,50 korting per kaartje per bioscoopvoorstelling.

*M.u.v. kinder- en jeugdvoorstellingen die al een aangepast tarief kennen.

Als de 48 uur voorrang voor de Gouden pashouders is verstreken, mogen de Zilveren pashouders ook gaan reserveren (Goud kan dan nog steeds reserveren). Na een week voorrang van Zilver kunnen de Bronzen pashouders gaan reserveren. Ook Goud en Zilver kunnen nog steeds reserveren. Na de voorrangsperiode van de Bronzen pashouders begint de vrije verkoop.

Alle leden van maatschappelijke organisaties die frequent huren bij het Fulcotheater krijgen een RODE vriendenpas als blijk van waardering voor hun bezoek. Met deze vriendenpas krijgen zij 5% korting op de horeca in onze foyer.

De passen zijn persoonlijk en hebben een looptijd van 1-7 tot 30-6. Naast de tegoeden die op de pas staan, kunnen deze ook geladen worden met extra tegoed, zodat betalingen in de horeca snel verlopen.

 

Kortingen en tegoedbonnen

Tenzij anders vermeld geldt voor senioren (65+) en CJP-houders standaard een persoonsgebonden korting van € 1,- per plaatsbewijs. Voor U-pashouders is de standaardkorting 20% van de normale entreeprijs. De kinderprijzen gelden voor kinderen tot en met 12 jaar. Combinaties (optellen) van kortingen worden niet gegeven.

Wel of niet persoonlijk
Plaatsbewijzen met korting: 65+, CJP, U-pas en Pashouders, zijn persoonlijk. Anderen kunnen daar alleen gebruik van maken na bijbetaling van het prijsverschil. De overige plaatsbewijzen zijn niet persoonlijk. Op vertoon van een plaatsbewijs krijgt iedereen toegang tot het daarop vermelde evenement.

Podiumcadeaukaart en Nationale Theaterbon
Een Podiumcadeaukaart gebruiken kan momenteel ook als u online bestelt. Betalen (ook gedeeltelijk) met een Nationale Theaterbon en PLUS Theatercheque kan alleen aan de kassa. Op theaterbonnen en/of PLUS Theatercheques kunnen wij geen geld teruggeven.

Over theaterregels en plaatsbewijzen

Kom op tijd!

Bijna alle avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur.
De meeste matinees beginnen om 15.00 uur. Familie- en jeugdtheatervoorstellingen meestal om 14.00 uur.
Kijk altijd op uw entreebewijs: daar staat de juiste aanvangstijd.

Bent u te laat? Dan kunt u pas de zaal in als er een moment in de voorstelling is waarbij dat niet storend is.
Te laat komen bij een theatervoorstelling is voor zowel de artiesten als het publiek zeer storend. Mocht u toch te laat arriveren, dan bekijken wij of er een geschikt moment komt om de zaal alsnog te betreden. Dit zal vaak pas na de pauze zijn. Heeft de voorstelling geen pauze dan is de kans groot dat u de voorstelling moet missen.

Rolstoelplaatsen
Fulcotheater beschikt over enkele rolstoelplaatsen in de theaterzaal. Wilt u ons wel uitdrukkelijk van tevoren melden dat u van deze voorziening gebruik wilt maken? Komt u met de auto, dan kunt u vanuit de parkeergarage met de lift direct in het Theatercafé of de Theaterzaal komen. Als u ons eerst even belt: 030-688 4230, dan sturen wij de lift voor u naar beneden.

Slechthorenden

Fulcotheater beschikt over een ringleidingsysteem voor slechthorenden. Helaas kan het voorkomen dat de ringleiding stoort op elektrische muziekinstrumenten. In deze gevallen staat de ringleiding uit.

Tip-Als u bij uw reservering meldt dat u van de ringleiding gebruik wilt maken proberen wij de meest geschikte plaatsen voor u te vinden.

Mobiele telefoons, beeld- en geluidsopnamen

Uw mobiel staat natuurlijk uit, maar vergeet niet ook semafoons en digitaal ‘piepende’ uurwerken vóór aanvang van de voorstelling uit te schakelen.

Beeld- en/of geluidsopnamen tijdens alle voorstelling (ook die van amateurgezelschappen) kunt u uitsluitend maken na uitdrukkelijke toestemming van de directie. Meegenomen apparatuur wordt voor uw eigen risico in bewaring genomen.

Garderobe

U kunt uw jas gratis ophangen in de garderobe. De brandweervoorschriften laten niet toe dat u uw jas meeneemt de zaal in.

Plaatsbewijzen

Wel of niet persoonlijk
Plaatsbewijzen met korting (CJP/65+, Pashouders) zijn persoonlijk. Anderen kunnen daar alleen gebruik van maken na bijbetaling van het prijsverschil. De overige plaatsbewijzen zijn niet persoonlijk. Iedereen krijgt op vertoon van een plaatsbewijs toegang tot het daarop vermelde evenement.

Plaatsbewijzen retour
Het is niet mogelijk om betaalde kaarten bij de kassa te retourneren en uw geld terug te krijgen. Als u verhinderd bent, kunt u het beste zelf proberen de kaarten door te verkopen. Alleen bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij proberen de kaarten voor u te verkopen. Dit kost niets, maar lukt niet altijd. Als wij de kaarten hebben kunnen doorverkopen, krijgt u uw geld terug.

Plaatsbewijzen kwijt
Bij verlies of diefstal van plaatsbewijzen kunt duplicaten verkrijgen à € 2,- per kaart.

Uitgestelde en afgelaste voorstellingen

Als een voorstelling om welke reden dan ook niet doorgaat, wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Wordt een voorstelling uitgesteld en bent u op de nieuwe datum niet in de gelegenheid om het theater te bezoeken, dan kunt u ook Fulcotheater tegoedbonnen (twee jaar geldig) krijgen.
Alleen bij definitieve afgelasting van een voorstelling restitueren wij de entreegelden – exclusief eventuele verzendkosten.

Informatie voor artiesten en technici
Fulcotheater beschikt over een Theatercafé, waar het bezoekende gezelschap en technici makkelijk én lekker kunnen eten. Even melden en de kok gaat graag voor u aan de slag!
De volgende informatie kunt u downloaden en desgewenst printen en/of opslaan:
Routebeschrijving artiesten en technici
Technische voorzieningen theaterzaal
Lichtplan Fulcotheater
Trekkenplan Fulcotheater
Plattegrond Fulcotheater
AVG Privacyverklaring, cookies, voorwaarden en disclaimer

Disclaimer
De informatie, diensten of producten op deze website kunnen fouten bevatten of onderhevig zijn aan een tijdelijke storing. Fulcotheater stelt het programma met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen, gebaseerd op de gegevens die ons zijn verstrekt door producenten en gezelschappen, maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten. Fulcotheater wijst dan ook elke aansprakelijkheid af, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Wijzigingen voorbehouden.

Onze e-mailberichten zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en zijn vertrouwelijk. Mocht u een bericht abusievelijk ontvangen, neem dan a.u.b. contact op met de verzender per e-mail en verwijder het bericht uit al uw bestanden. Elk gebruik van dat bericht en/of eventuele bijlagen, zonder autorisatie, is bij wet verboden.
Our messages are intended to be read exclusively by the addressee and are confidential. Should you receive a message by error, please contact the sender by email and delete it. Any use of this message or its attachments without due authorisation is prohibited by law.

Privacy Statement Fulcotheater
Fulcotheater neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In ons Privacy Statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. De volledige tekst van onze Privacy-verklaring kunt u downloaden en desgewenst printen en/of opslaan als u hierop klikt.

Cookie Statement Fulcothater
In ons Cookie Statement geven wij uitleg over de cookies waarvan Fulcothater gebruik maakt via de website www.fulcotheater.nl
De volledige tekst van onze Cookies verklaring kunt u downloaden en desgewenst printen en/of opslaan als u hierop klikt.

Algemene voorwaarden Fulcotheater
Op alle door Fulcotheater uitgebrachte offertes en aangegane overeenkomsten van huur en verhuur, verrichten van diensten en/of werkzaamheden en op alle overige rechtsbetrekkingen tussen Fulcotheater en haar wederpartijen, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De volledige tekst u inzien en/of downloaden als u
hierop klikt.

Algemene bezoekersvoorwaarden
Fulcotheater hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26 november 2002. U kunt de volledige tekst downloaden als u hier klikt.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: De streekbus (lijn 195) en de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station stoppen bij de halte Binnenstad aan de achterzijde van Fulcotheater en het Stadhuis.

Eigen vervoer: Volg op de gemeentelijke bewegwijzering richting FULCOTHEATER.
Parkeren kunt u onder Stadhuis en Fulcotheater, overdekt en tegen een bescheiden tarief.

Google Maps

Telefonisch reserveren?
030 688 42 30