Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

April, May en June

Op zondag, 18 oktober 2020 om 15:30 uur

Genre: Archief

Internationale filmweken: bestemming Nederland

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Nederland
Even een korte break in eigen land, zalig toch! Héél dicht bij huis deze keer. Met filmhuisfilm ‘April, May en June’ en na afloop (op zaterdag en zondag) arrangementen met een drankje en heerlijke hapjes uit eigen land. Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

I.V.M. DE LAATSTE CORONAMAATREGELEN ZIJN DE ARRANGEMENTEN TOT NADER ORDER NIET MOGELIJK. OP ZATERDAG EN ZONDAG KUNT U WEL DE FILM BEZOEKEN.

Ticketprijzen
Donderdag en vrijdag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. koffie/thee/frisdrank € 9,95)

Zaterdag en zondag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. koffie/thee/frisdrank € 9,95)

 

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws