Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

(kaartprijs incl. kopje koffie/thee)

Een actieve workshop om beter contact te maken met mensen met dementie. In deze workshop leer je om meer te begrijpen van de belevingswereld van mensen met dementie en krijg je concrete handvatten om op een prettige manier contact te maken. Begrijpelijk, praktisch en toe te passen vanaf het moment dat je de workshop verlaat. Maak kennis met iemand met dementie en kijk hoe ons gedrag kan helpen om beter te blijven functioneren. De workshop is zeer geschikt voor verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers.

Barbara Oppelaar is directeur van Ervarea, leren door beleven uit Amersfoort. Naast het verzorgen van trainingen en het maken van theater blogt zij iedere week over situaties rondom gedrag van mensen met dementie. Op 21 september komt haar derde boek uit ‘ik moet naar mijn moeder’. Na afloop van de workshop is het mogelijk om dit boek en de twee eerdere boeken ‘de dementie van Jet en Harrie’ en “bij mij doet ze dat nooit’ aan te schaffen en te laten signeren.

Foto: JoyHaanFotografie

De besproken boeken zijn, speciaal voor de week van de dementie, tussen 21 sept en 31 okt met korting verkrijgbaar bij het Fulcotheater of bij Boekhandel Logica.