Op de Stip

Met Vanenburg en van de Brom

donderdag 17 november 2022, 20:00

Bijzondere voorbeschouwing WK Qatar met Vanenburg en van de BromIn de aanloop naar het WK Voetbal in Qatar vertolken ras-Utrechter Gerald Vanenburg en John van de Brom de hoofdrollen in een onderhoudend theatercollege op de planken van het Fulcotheater in IJsselstein. Aan de hand van presentator Eddy van der Ley nemen de mannen u mee in een voorbeschouwing op het WK, waarbij uiteraard geput zal worden uit eigen ervaringen van de twee oud Oranjespelers.Gerald Vanenburg droeg 42 keer het shirt van het Nederlands Elftal. De frivole middenvelder werd met Oranje Europees Kampioen in 88 en kan terugkijken op grote successen met Ajax en P.S.V. John van de Brom kwam twee keer uit voor Oranje en droeg eveneens het clubtricot van Ajax. Van de Brom vierde succes in België als trainer van Anderlecht en KRC Gent en daarnaast leidde hij FC Utrecht in zijn eerste jaar als trainer naar Europees voetbal.Tijdens het bij vlagen zeer humoristische voetbalcollege worden er fascinerende beelden getoond en krijgt het publiek uitgebreid de kans vragen te stellen aan het duo. Na afloop is er gelegenheid tot een meet & greet.

‘Op de Stip’ is hét programma in theater over voetbal. De voetbalpraattafel in uw theater is gevuld
met bekende oud-voetballers, trainers of analisten en altijd is het hoofdonderwerp van gesprek;
voetbal. ‘Op de stip’ brengt: spraakmakende interviews, het laatste voetbalnieuws, bijzondere
verhalen, nostalgie, prachtige beeldfragmenten en natuurlijk humor!

Eddy van der Ley is de interviewer bij ‘Op de stip’. Hij is journalist en auteur van boeken over o.a. Bas Nijhuis, Michel Boerebach en Gertjan Verbeek. Het voetbalprogramma werkt met een groep vaste tafelgasten. 

Groep vaste tafelgasten met o.a.: Wim Kieft, Wim van Hanegem, Ronald de Boer, Ibrahim Afallay, Arnold Bruggink, Jan van Halst, Youri
Mulder, Hans Kraay jr. en Ronald Waterreus

Op de Stip
Met Vanenburg en van de Brom
donderdag 17 november 2022, 20:00

Prijs: € 24,00

Deel: