Black Opal Blues

zaterdag 21 oktober 2023, 20:00

De IJsselsteinse saxofoniste Hanneke Kolkman wilde 3 jaar geleden een bluesrockband oprichten met muzikanten die spelen vanuit hun hart én vanuit hun tenen. Dat lukte, en hoe! Black Opal Blues bestaat uit 6 passievolle, gerenommeerde muzikanten die op diverse bluespodia in Nederland en daarbuiten stonden. Zo deelden enkele bandleden het podium met onder anderen AJ Plug, Phil Bee, Magic Frankie en Kees Dusink. De Coronaperiode gooide roet in het eten, maar Black Opal Blues timmert sinds een jaar flink aan de weg en de vele lovende commentaren van recensenten liegen er niet om. 
Black Opal Blues speelt een mix van moderne blues(rock), funk en soul. Je hoort bekende en onbekendere nummers van Beth Hart, Tedeshi Trucks Band, Bonnie Raitt, Mothers Finest, John Mayer, Cuby & the Blizzards, Sass Jordan, Joe Bonamassa en vele anderen. 
Kom genieten van Conchita met haar krachtige, donkere bluesstem, de scheurende, gevoelvolle sax van Hanneke, de virtuoze gitaarsolo’s van Jelle, de ondersteunende Hammond van Frankie en de ijzersterkte ritmesectie van Michel (bas) en Peter (drums).
Black Opal Blues is een muzikale belevenis. De band staat garant voor een onderscheidende sound en een pakkende performance!

Black Opal Blues
zaterdag 21 oktober 2023, 20:00

Prijs: € 12,50

Deel: