Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Blom – van den Heuvel NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

Dag Mama 2 - Dementie in Theater

maandag 20 september 2021, 19:00

Dag Mama 2 is de nieuwste show van de makers van de veelgeprezen muziektheatervoorstelling DAG MAMA, die al meer dan 300.000 mensen in Nederland en België heeft mogen raken en inspireren. In Dag Mama 2 zien we hoe het wegglijden van moeder, de familiebanden tussen haar dochter en zoon stevig onder druk zet. Scene na scene ontaardt hun relatie in een duister spel dat álle betrokkenen met zich meetrekt – niet in de laatste plaats de broeder en zijn team. Toch weten broeder, dochter en zoon het tij op tijd te keren, om moeder de zorg te geven die ze zó hard nodig heeft. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen!

Psychologen en theatermakers ‘Blom – van den Heuvel’ zijn er wederom in geslaagd een intense theaterbeleving te creëren die je niet meer loslaat.  Beleef deze indrukwekkend leerzame muziektheatershow vol baanbrekende inzichten, handvatten, muziek en humor om de mens met dementie het állerbeste te geven – van begin tot eind. In een sfeer van harmonie en aanvaarding. Samen!

DAG MAMA geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma’s NIEUWSUUR, LANDINWAARTS, TIJD VOOR MAX en KOFFIETIJD. In november verscheen het boek bij DAG MAMA in de bestsellerlijsten: ‘Jij bent toch mijn dochter?’.

Wondermooi! – Happinez
Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!! – Ida Samplonius, zorgprofessional
Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan – Grace Cemille, dochter
Must voor naasten en instanties – Recensie Gelderlander
Meesterlijk – Adelheid Roosen
Blom – van den Heuvel NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR
Dag Mama 2 - Dementie in Theater
maandag 20 september 2021, 19:00
Genre: Toneel

Prijs: € 19,50

Deel: