Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Danielle Schel

OK

woensdag 30 maart 2022, 20:00

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de
geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee “Een dame om in de gaten te houden.” Begin 2019 ging ze in première met haar debuutvoorstelling ‘Patroon’. De pers over Patroon: “Een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes” – NRC
“Een veelbelovend debuut waarin ze haar veelzijdige talent laat zien” – Theaterkrant.

Nu is ze terug in het theater met OK. In OK serveert Daniëlle u een (*) collage van (*) sketches, (*) liedjes en (*) conferences. Het belooft weer een (*) avond te worden, vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al uw (*) verwachtingen te voldoen.

* hysterische / ongemakkelijke / briljante / hilarische / geile / onzekere / afschuwelijke / geniale / eerlijke / idiote / tenenkrommende / fantastische / bizarre / hartstochtelijke / geestige / betoverende / ellendige / persoonlijke / belachelijke / uiteenlopende

Stijgend Applaus Stipendium 2020
Op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen, is het Stijgend Applaus Stipendium 2020 unaniem toegewezen aan Daniëlle Schel en haar voorstelling ‘OK’. Uit het Juryrapport: “In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijds onze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht is op het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is ‘A new way of being alone together‘ zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden”.
www.danielleschel.nl

Danielle Schel
OK
woensdag 30 maart 2022, 20:00
Genre: Cabaret

Prijs: € 17,50

Deel: