Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Op donderdag, 1 oktober 2020 om 15:00 uur

Genre: Archief

Internationale filmweken: bestemming Zweden

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Zweden
Hej Fulcotheatergast, deze week zoeken we de rust en ruimte van Zweden. Met filmhuisfilm ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ en na afloop (op zaterdag en zondag) arrangementen met een drankje en verrassende Zweedse hapjes. Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

Ticketprijzen en arrangementen
Donderdag en vrijdag
Alleen filmvertoning € 6,70

Zaterdag en zondag – filmarrangementen
– Film, drankje en Zweedse hapjes (2 rondes) € 17,50
– Film, drankje en Zweedse hapjes luxe (3 rondes) € 22,50
De drankjes zijn Hollands gedistilleerd.

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst.

De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson.

Prijs: € 6,70

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws