Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

De Mattheus Passie

Peter Faber, Sharon Kips e.a.

Op dinsdag, 27 maart 2018 om 20:30 uur

Genre: Show

Een van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek; De Mattheus Passie, vertolkt in een gedurfde en verfrissende bewerking. Een unieke uitvoering waarin klassieke muziek en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten.
Acteur Peter Faber vertelt op indrukwekkende wijze het verhaal van de evangelist, met de Nederlandse hertaling van theatermaker Jan Rot.

De populaire zangeres Sharon Kips en bariton Job Hubatka nemen de beroemde recitatieven en aria’s van het lijdens- en sterfverhaal voor hun rekening. 

Kips verwierf vooral bekendheid als winnaar van het RTL 4-programma X Factor.
Sindsdien is zij een veelgevraagd artiest in met name de Nederlandse gospelscene.

Bariton Job Hubatka soleerde eerder in opera’s van Salieri, Donizetti en Rossini in binnen- en buitenland. Naast klassiek en barok heeft ook de hedendaagse muziek zijn grote interesse. Verder soleert hij regelmatig in de bekende en minder bekende oratoria bij o.a. De Nederlandse Opera.

De muziek wordt verzorgd door het orkest Tango Extremo, dat sinds  haar oprichting een ontwikkeling heeft meegemaakt die op zijn minst opmerkelijk te noemen is. Het orkest heeft op praktisch alle grote en kleine concertpodia van Nederland gestaan, maar ook het buitenland heeft al vaak met dit ensemble kennis mogen maken.Met: Tanya Schaap – Viool en artistieke leiding;Ben van den Dungen – Sopraan saxofoon;Carlos Matos – Piano;Hans van der Maas – Accordeon;Vasilis Stefanopoulos – Contrabas.

Prijs: € 21,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2017 – 2018

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping