Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Div. Bluesbands

Blues op zondagmiddag (excl. drankje)

zondag 7 november 2021, 13:30

Dit seizoen hebben wij “de blues op zondagmiddag” later in het jaar gepland. We weten allemaal waarom de traditionele zondag in maart werd geannuleerd………….
We pakker de draad weer op: muziek, een hapje en een drankje (food and blues) in het theatercafé, waar vanaf de twee podia dit keer blues, boogie en rock and roll te horen is.
We gaan van start op het kleine podium met een optreden van Robbert Duijf, een passievol muzikant.Zijn muziek is puur, oprecht en vol overgave in een mix van old school en delta blues anno 1930. Het is volop genieten van de muzikale klanken van deze solist.

Op het grote podium beginnen we met de THE HOOCHIES! Heerlijke ongepolijste- en vette blues en boogie met een overtuigende Chicago stijl.De band speelt alsof ze door de duivel op hun hielen worden gezeten. Dat deze formule aanslaat blijkt wel dat de band inmiddels al op alle bekende bluesfestivals op het programma staat!
Via de blues en de boogie uit Chicago reizen we in gedachte af naar de rock and roll stad Memphis. Walter Broes and the Mercenaries gaan er voor zorgen dat het publiek volledig uit z’n dak gaat.Walter Broes is in de internationale “roots music scene” geen onbekende. Hij was jarenlang de frontman van de Belgische Rock and Roll/Rootsrock band “The Seatsniffers” en trad meer dan duizend keer op.In de nieuwe formatie krijgt u een gigantische portie Rockabilly en Rock and Roll vanaf het grote podium. Met een virtuoos gitaarspel, een perfecte drum en bass gaat u gegarandeerd op de dansvloer.

Div. Bluesbands
Blues op zondagmiddag (excl. drankje)
zondag 7 november 2021, 13:30
Genre: Muziek

Prijs: € 20,00

Deel: