Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Ellen Pieters, Guido Spek e.a.

Late Lente GEANNULEERD

Op donderdag, 10 januari 2019 om 20:30 uur

Genre: Archief

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie.
Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden…

Late Lente is een brutale en pittige tragi-komedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren en tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?Met Ellen Pieters (o.a. Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie, Wat Zien Ik?!), Guido Spek (GTST, Into The Woods), Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat, Turks Fruit), Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty) e.a.Script: Jeremy Baker (o.a. Koefnoen, Putting It Together, Nonsens, Into The Woods)Regie: Kees Prins (Het Diner, De Tweeling)

Prijs: € 29,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping