Ernest Beuving

Skoren (m.m.v. Vrouwe IJsselstein Swingt)

vrijdag 9 september 2022, 20:00

VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 19 NOV 2021 NAAR 9 SEP 2022

Ernest Beuving leert je in ‘Skoren!’ hoe je jezelf als winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Al zit hij zelf aan de antidepressiva, zijn motto is dan ook: ‘Prozac eens lekker door!’
Hij weet dat een hoefijzer ook geluk brengt als je er één tegen je hoofd aan krijgt. Dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.”  Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. 
Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen: “Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?”

‘Skoren!’ is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving in ‘De Bende van Beuving’; samen met zijn band en natuurlijk weer in samenwerking met ‘Vrouwe IJsselstein Swingt’, het koor uit IJsselstein waarmee hij zelfs al op de Zwarte Cross stond.  

Beuving staat voor veel humor, imitaties en persiflages en prachtige liedjes. Hij heeft het o.a. over een reünie waar iedereen het verder geschopt bleek te hebben dan hijzelf. Terwijl Beuving alleen kon zeggen dat hij in de psychiatrie heeft gewerkt (hij heeft daar wasknijpers gemaakt), kreeg hij de meest glansrijke cv’s om zijn oren. Hij ontmoette daar ook het meisje waar hij voor het eerst mee tongzoende; kun je dan na 45 jaar zo de draad weer oppakken of niet? Ook speelt hij hoe hij zichzelf uiteindelijk ziet zitten in verzorgingstehuis het ‘Zinkende Anker’. Hij gaat in ieder geval niet naar het Alzheimercafé, ook al beloven ze een onvergetelijke avond. Hij komt als herboren het tehuis uit en rockt tot hij erbij neer valt.

 

YouTube

Ernest Beuving
Skoren (m.m.v. Vrouwe IJsselstein Swingt)
vrijdag 9 september 2022, 20:00
Genre: Muziek

Prijs: € 24,50

Deel: