Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Schandalig mooie opera!

zondag 10 maart 2024, 14:30

Na hun succesvolle tournee van de voorstelling Bij twijfel hard zingen, zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera! 

Kent u het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist u dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

Over Francis van Broekhuizen
> Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera.

> Francis werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als Maestro, All Together Now, Ranking the Stars en De slimste mens.

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak
Schandalig mooie opera!
zondag 10 maart 2024, 14:30
Genre: Muziek

Prijs: € 26,00

Deel: