Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Fulco Muziekonderwijs

Lenteconcert

Op zondag, 5 april 2020 om 15:00 uur

Genre: Muziek

U bent van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse Lenteconcert van Fulco Muziekonderwijs. Een unieke gelegenheid om te ervaren wat muziek met (jonge) mensen doet.

En wat mensen, onze leerlingen, met muziek doen. Het hele jaar door kunnen zij hun muzikaliteit demonstreren. Op kleine podia tijdens voorspeelavonden. Als solist en samen met elkaar. Al die oefen-optredens bereiken hun climax tijdens het jaarlijkse grote Lenteconcert.
 
Het wordt weer een feest!
 

Solisten, ensembles en bands. Klassiek, pop, rock en blues. Het Lenteconcert van Fulco Muziekonderwijs is een feestelijke en muzikale reis langs verschillende muziekstijlen en verschillende instrumenten. Allemaal voor u, gebracht door enthousiaste leerlingen van Fulco Muziek­onderwijs; het adres voor muziekonderwijs in IJsselstein.

 

Wilt u alvast een indruk krijgen? Kijk op onze website en onze Facebookpagina.
Op ons YouTube kanaal vindt u het Lenteconcert van voorgaande jaren!

 
De gediplomeerde docen­ten van Fulco Muziek­onderwijs hebben allemaal hun sporen verdiend in de muziek. Ook al geven ze vaak les in verschillende instrumenten, onze docenten hebben één ding gemeen: een ongekende passie voor muziek én voor het overbrengen van die passie. Geduldig en met oog voor het niveau van de leerling brengen ze de fijne kneepjes van een instrument bij. Het uiteindelijke doel is zelfstandig muziekstukken spelen. Of het nu gaat om een klassieke pianorecital of een nummer van Jimi Hendrix.

Prijs: € 0,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping