Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Harmonie Amicitia

Familieconcert 6+

Op zondag, 19 mei 2019 om 14:30 uur

Genre: Muziek

Muzikale verhalen voor de hele familie ‘vertelt’ door Harmonie Amicitia

“De wind in de wilgen” en “Romeo & Julia”

Op zondagmiddag 19 mei ‘vertelt’ Harmonie Amicitia samen met Ab Nieuwdorp de verhalen “De wind in de wilgen” en “Romeo & Julia”.
Een heerlijke middag voor het gezin om te komen luisteren en te genieten van de avonturen van de Mol, Rat, Das, Otter en de Pad én de hartstocht van Romeo & Julia. Maar let op …. Amicitia geeft dit klassieke liefdesverhaal een verrassende wending.

“De wind in de wilgen”
Inmiddels meer dan 100 jaar oud, en daarmee een echte klassieker. Generaties groeide op met dit kinderboek. De trouwe, eenvoudige Mol, de levensgenieter Rat, de wijze Das, de sterke Otter en de rijke, eigenwijze Pad wonen aan de rivier, ver weg van de wijde wereld. Totdat Pad besluit de wereld te gaan ontdekken …..Kenneth Grahame schreef het verhaal; de bekende componist Johan de Meij maakte een schitterende muzikale bewerking; Ab Nieuwdorp (bekend van het Radio 4 programma De Klassiekers) kruipt als verteller in de huid van de dieren en het orkest van Amicitia neemt het publiek mee in de spanning van het verhaal.

“Romeo & Julia”
Het mooiste liefdesverhaal ooit! De ruzie makende families; Het gemaskerde bal; De balkonscéne en het dramatische einde met het gif en de dolk. Een verhaal dat oneindig vaak verteld is, maar waar je toch steeds benieuwd bent hoe het afloopt. Amicitia houdt van uitdagingen, dus zal Ab Nieuwdorp het verhaal vertellen zoals u verwacht? Kom luisteren en laat u verrassen.Leerlingenorkest AmicitiaAmicitia is als één grote familie. Dus op een familieconcert is het leuk om ook onze leerlingen te horen spelen. Zij openen het concert met een kort optreden. 

Het familieconcert is geschikt voor de hele familie met kinderen vanaf 6 jaar. Kaarten zijn te reserveren bij Fulcotheater of bij de leden van Amicitia.Prijs: € 15,– en voor kinderen tot en met 12 jaar € 10,–. 

Prijs: € 15,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping