Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

IJsselFEstein

FULCO Sessies

vrijdag 1 april 2022, 22:00

In samenwerking met FULCOTHEATER start vrijdag 1 oktober 2021 IJsselFEstein FULCO Sessies in het theatercafé, met een serie van 10 concerten elke eerste vrijdag van de maand.1 artiest of groep per avond, POP, ROCK, JAZZ, BLUES, SOUL, AMERICANA en meer..nationale, internationale en regionale artiesten.Van 22.00 – 1.00 uur – gratis toegang, geen kaarten/tickets nodig 

Foto: Nicki Vinall

VRIJDAG 1 OKTOBER is de kick-off van IJsselFEstein FULCO Sessies met de SEAN WEBSTER BANDDe Engelsman was in 2019 al in Fulcotheater met de Blues & Americana Revue van Johan Derksen en zijn stem maakte een verpletterende indruk. Hij is bovendien een geweldige gitarist. Met zijn band (bas-drums- toetsen) gaat hij er een feestje van maken.

Youtube

Vrijdag 5 november speelt KOMODO

Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. De muziek van Komodo is misschien een beetje vreemd, maar érg catchy en dansbaar.Komodo speelde op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en Valkhof Festival, maar ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales in Rennes en Printemps de Bourges. Ook heeft de band al meerdere succesvolle tourtjes door Zwitserland achter de rug. Inderdaad: Komodo laat zich niet vastpinnen op wereldkaart. En jij zult je niet vast laten pinnen op de dansvloer! Hun meest recente single ‘Easy Prey’ werd uitgeroepen tot TopSong door NPO Radio 2. Ook waren ze te horen op De Veronica Middagshow, Jan Willem start op en Blokhuis op Radio 2.

Youtube

IJsselFEstein
FULCO Sessies
vrijdag 1 april 2022, 22:00

Prijs: € 0,00

Deel: