Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

IJsselFEstein

FULCO Sessies

vrijdag 1 april 2022, 22:00

VRIJDAG 3 DECEMBER GEANNULEERD VANWEGE DE VERSCHERPTE CORONAREGELS
In samenwerking met FULCOTHEATER start vrijdag 1 oktober 2021 IJsselFEstein FULCO Sessies in het theatercafé, met een serie van 10 concerten elke eerste vrijdag van de maand.1 artiest of groep per avond, POP, ROCK, JAZZ, BLUES, SOUL, AMERICANA en meer..nationale, internationale en regionale artiesten.Van 21.30 – 24.00 uur – gratis toegang, geen kaarten/tickets nodig 

  VRIJDAG 3 DECEMBER

IJsselFEstein FULCO Sessies met NTJAM ROSIE. Sinds de release van het album ‘Elle’ in 2010 heeft de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) eentrouwe  fanschare opgebouwd in binnen- en buitenland.  In februari 2020 verscheen haar zesde studio album ‘Family and Friends’ dat door pers en publiek ook  weer goed werd ontvangen. Sailing Out, de tweede single werd door twee Braziliaanse producers  opgepikt en geremixt en werd op het befaamde Spinnin’ records uitgebracht.  Momenteel treedt Ntjam Rosie op in de controversiële en prijswinnende theatervoorstelling Dear  Winnie, een co-productie van het NNT en het Vlaamse KVS. Eerder toerde zij langs Nederlandse  theaters met het Artvark Saxophone Quartet (Homelands), werkte zij mee aan Urban Myth’s  ‘We  hadden liefde, we hadden wapens’ en produceerde zij haar eigen voorstelling Breaking Beats.  Ntjam Rosie speelde al op vele grote (jazz) festivals in meer dan twintig landen. Op nationale radio en  televisie is zij een graag geziene gast. Ze was meerdere keren als muzikale gast te zien in DWDD en  praatprogramma’s.

Youtube

Vrijdag 5 november speelt KOMODO

Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. De muziek van Komodo is misschien een beetje vreemd, maar érg catchy en dansbaar.Komodo speelde op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en Valkhof Festival, maar ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales in Rennes en Printemps de Bourges. Ook heeft de band al meerdere succesvolle tourtjes door Zwitserland achter de rug. Inderdaad: Komodo laat zich niet vastpinnen op wereldkaart. En jij zult je niet vast laten pinnen op de dansvloer! Hun meest recente single ‘Easy Prey’ werd uitgeroepen tot TopSong door NPO Radio 2. Ook waren ze te horen op De Veronica Middagshow, Jan Willem start op en Blokhuis op Radio 2.

Youtube

IJsselFEstein
FULCO Sessies
vrijdag 1 april 2022, 22:00

Prijs: € 0,00

Deel: