Joël Borelli

Je Moeder

woensdag 8 november 2023, 20:00

Een theatershow waar iedereen z’n moeder mee naartoe zou moeten nemen. Zo omschrijft Joël Borelli Je Moeder, zijn energieke voorstelling vol jeugdsentiment, grappige anekdotes en liedjes van toen en nu.
Joël Borelli staat bekend als een van de beste entertainers van Nederland. Of hij nu Robbie Williams of André Hazes zingt, hij zet alles met evenveel overtuiging neer, compleet met uniek Borelli-sausje. Speciaal voor deze theatershow duikt hij in de liedjes die hij zong met zijn moeder in haar oude mini. Hij schreef nieuwe nummers, die voor eenieder herkenbaar zullen zijn, én hij wil moeders laten zien hoe cool de muziek van nu is. Dankzij zijn smakelijke manier van performen, weet Joël de zaal aan het lachen te maken, te ontroeren en een stukje nostalgie op te roepen.
Joël vertelt: “Zes jaar geleden heb ik ook een theatershow gemaakt, maar die was niet meer dan een zeventje waard. Na afloop zei mijn moeder: ‘Dit kun jij veel beter.’ Ik heb haar toen beloofd het nog een keer over te doen, en dan een écht vette voorstelling te maken, waar zij trots op kan zijn. Dat is Je Moeder geworden. Helaas kan mijn eigen moeder het niet meer meemaken, want zij is overleden. Daarom wil ik tegen iedereen zeggen: ‘Neem je moeder mee; je krijgt spijt als het niet meer kan!’”

Joël Borelli
Je Moeder
woensdag 8 november 2023, 20:00
Genre: Muziek

Prijs: € 30,00

Deel: