Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

KMK Johan Willem Friso

Anjerconcert

Op zaterdag, 2 februari 2019 om 20:00 uur

Genre: Archief

Dit Anjerconcert wordt aangeboden door de Stichting Veteranen Lopikerwaard, in samenwerking met de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ en Fulcotheater in IJsselstein.
De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ is een prachtig harmonieorkest met een rijke historie.Op het programma staan originele blaasmuziek, filmmuziek en popnummers die een relatie hebben met veteranen of de landmacht. Het orkest staat o.l.v. chef-dirigent Tijmen Botma.

In 2005 is in Nederland de Witte Anjer geïntroduceerd als uiting van waardering voor Nederlandse veteranen.Veteranen uit de Montfoort, Lopik, Oudewater, IJsselstein en Woerden, hebben op vertoon hun veteranenpas vrij toegang voor maximaal 2 personen.Muziek heeft militairen en hun families geholpen tijdens vaak lange uitzendingen. Gedurende het Anjerconcert wordt met muziek hun verhaal verteld. Verhalen over werken bij de krijgsmacht, missies toen en de huidige belevingen van veteranen.Het geweldige concert wordt mogelijk gemaakt door het Nationaal Comité Veteranendag in samenwerking met Defensie.

* Dit concert is voor onze veteranen en hun partner/ introducé vrij toegankelijk, maar is ook tegen betaling van € 7,50 toegankelijk voor geïnteresseerden en kennissen, familie.

Prijs: € 7,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping