Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

La Odisea

Op donderdag, 29 oktober 2020 om 15:00 uur

Genre: Filmhuis

Internationale filmweken: bestemming Argentinië

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Argentinië

Vamos! In Zuid-Amerikaanse sferen via een klein dorpje naar wereldstad Buenos Aires. Met filmhuisfilm ‘La Odisea’  Bienvenidos in Fulcotheater!
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

I.V.M. DE LAATSTE CORONAMAATREGELEN ZIJN DE ARRANGEMENTEN TOT NADER ORDER NIET MOGELIJK. OP ZATERDAG EN ZONDAG KUNT U WEL DE FILM BEZOEKEN.
In verband met de laatste coronaregels is onzehoreca faciliteit helaas gesloten. Om uw bezoek toch zo aangenaam mogelijk temaken treft u bij het arrangement van € 9,95 op uw stoel een flesje water aan.De prijs voor alleen de film is € 7,50.

 Ticketprijzen
Donderdag en vrijdag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. flesje water € 9,95)

Zaterdag en zondag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. felsje water € 9,95)

In La Odisea maken we kennis met een groep vrienden uit een Argentijns dorpje, die het heft in eigen handen neemt wanneer hun spaargeld van hen wordt afgenomen. Een innemend en komisch verhaal over de veerkracht van de gewone man. Met Ricardo Darín (El secreto de sus ojos, Wild Tales) in de hoofdrol. Voormalig voetballer Fermín Pelassi (Ricardo Darín) en zijn vrouw Lidia besluiten hun droom waar te maken door samen met dorpsgenoten een bedrijf op poten te zetten. Ze verzamelen het geld wat ze daarvoor nodig hebben en vertrouwen het bedrag toe aan de lokale bank. Maar even later verdwijnt de corrupte bankmanager met al hun geld, vlak voor de beruchte Corralito. De vrienden bundelen hun krachten om terug te krijgen wat hen toebehoort en bedenken een wraakplan. La Odisea ging in première op het Filmfestival van Toronto. De film won bij de uitreiking van de Goya’s – de Spaanse Oscars – de prijs voor Best Iberoamerican Film (Best Spaans-Amerikaanse film).

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws