Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Leoni Jansen

De eeuw van Harry Belafonte

Op zondag, 29 november 2020 om 16:00 uur

Genre: Muziek

Bijna iedereen kent Harry Belafonte als de knappe zanger van aanstekelijke nummers als Island in the Sun en Day-O. Maar deze charismatische man is meer: tot op de dag van vandaag spreekt hij zich ferm en met humor uit over politieke misstanden en ongelijkheid. Zonder aanzien des persoons: Martin Luther King was zijn vriend, maar Condoleezza Rice en Colin Powell noemde hij ‘de huisslaven van Bush’. Hij organiseerde én financierde demonstraties voor de Burgerrechtenbeweging en werd ambassadeur van UNICEF. Belafonte is 93. Het is ongelooflijk wat in zijn leven, in zijn eeuw allemaal is veranderd.
Leoni Jansen: zang, gitaren, bas -Izaline Calister: zang, percussie- Thijs Borsten: piano, zang – Roël Calister: percussie, zang

 
 
 
 
 
 
 
Ticketprijzen/arrangementen
Bij alle voorstellingen (met uitzondering van kindervoorstellingen) zijn tegen meerprijs arrangementen te boeken. Een arrangement bestaat uit het ticket, drankje en hapjes (2 rondes). De drankjes zijn Hollands gedistilleerd. Informeer bij telefonische reservering naar de prijzen.
Bezoekers van alléén de voorstelling dienen na afloop direct Fulcotheater te verlaten.

Prijs: € 19,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping