Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Leoni Jansen & Govert Schilling

Starry, Starry Night

Op woensdag, 23 januari 2019 om 20:30 uur

Genre: Archief

Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen.
Als ze daar nou eens een voorstelling over zouden maken?De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

In de zomer van 2017 traden ze al samen op in Middelburg, de stad waar de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst werd ontdekt hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen.
Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige heelal. En om te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos.

Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

www.leoni.nl
allesoversterrenkunde.nl

Een ding is zeker: de kosmos regeert! Altijd!

Prijs: € 18,45

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2018 – 2019

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping