Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl
 
Bijna iedereen kent Harry Belafonte als de knappe zanger van aanstekelijke nummers als Island in the Sun en Day-O. Maar deze charismatische man is meer: tot op de dag van vandaag spreekt hij zich ferm en met humor uit over politieke misstanden en ongelijkheid. Zonder aanzien des persoons: Martin Luther King was zijn vriend, maar Condoleezza Rice en Colin Powell noemde hij ‘de huisslaven van Bush’. Hij organiseerde én financierde demonstraties voor de Burgerrechtenbeweging en werd ambassadeur van UNICEF. Belafonte is 93. Het is ongelooflijk wat in zijn leven, in zijn eeuw allemaal is veranderd.

Leoni Jansen: zang, gitaren, bas -Izaline Calister: zang, percussie- Thijs Borsten: piano, zang – Roël Calister: percussie, zang

 

[message type=”custom” align=”bottom” width=”” ] Ticketprijzen/arrangementen
Bij alle voorstellingen (met uitzondering van kindervoorstellingen) zijn tegen meerprijs arrangementen te boeken. Een arrangement bestaat uit het ticket, drankje en hapjes (2 rondes). De drankjes zijn Hollands gedistilleerd. Informeer bij telefonische reservering naar de prijzen.
Bezoekers van alléén de voorstelling dienen na afloop direct Fulcotheater te verlaten.[/message]