Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Loveless

Op donderdag, 3 december 2020 om 15:00 uur

Genre: Filmhuis

Internationale filmweken: bestemming Rusland

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Rusland
Een sneeuw- en schaduwrijk Moskou is het toneel van filmhuisfilm ’Loveless’, een drama rond de verdwijning van een jongen die liefdeloos opgroeit in een kil huwelijk. Na afloop van de film (op zaterdag en zondag) zijn er arrangementen met een drankje en heerlijke hapjes. Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.

Ticketprijzen en arrangementen
Donderdag en vrijdag
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. koffie/thee,frisdrank € 9,95)

Zaterdag en zondag – filmarrangement
Film, drankje en hapjes (2 rondes) € 19,95
De drankjes zijn Hollands gedistilleerd.

Boris en Zhenya gaan scheiden. Ze ruziën voortdurend en plannen onafgebroken bezoeken voor hun te koop staand appartement. Allebei bereiden ze hun respectieve toekomst voor: Boris heeft een relatie met een jonge zwangere vrouw en Zhenya date een rijke man… Geen van beiden lijkt nog interesse te hebben in Aliocha, hun 12-jarige zoon. Tot hij verdwijnt.

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws