Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Welkom

Martijn Kardol

Op vrijdag, 24 januari 2020 om 20:30 uur

Genre: Archief

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen! Wie neem jij mee?

Op vrijdag, 24 januari 2020 om 20:30 uur

‘Welkom’ bij Martijn. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

“…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (★★★★ Theaterkrant)

“Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant)

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (★★★★ DVHN)

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (★★★★ Volkskrant)

Prijs: € € 10,00

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws