Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Maurice Hermans e.a.

Rondom de liedjes van Toon

zondag 21 maart 2021, 13:30

Toon Hermans is bekend om zijn kleine liedjes over grote persoonlijke onderwerpen. Het is opmerkelijk hoe actueel deze meesterwerkjes nog steeds zijn. De liedjes zijn veelzijdig, verrassend en vooral kleurrijk: van revue tot hits en chansons, met prachtige poëzie en kolderieke onzin, serieus, heel persoonlijk, vol liefde, voorzien van prachtige melodieën en vaak met een vrolijke toon.
De geest van Toon Hermans keert terug op deze bijzondere avond, in een door Maurice Hermans samengestelde muzikale ode. Laat u verwarmen door de intimiteit van deze unieke, allerminst oubollige theatervoorstelling rondom de liedjes van Toon.
Met: Maurice Hermans (zang en presentatie), Wendy Hoogendijk (zang), Sanne Gloria Verboom (zang) en Harrie Herfst (piano).
www.mauricehermans.eu

Maurice Hermans: “Ik wist het al heel lang, maar ik heb nu beleefd in mijn eerdere theatervoorstellingen dat de prachtige liedjes van vader niet alleen door hem gezongen kunnen worden. Door de spontane, bijna kinderlijke manier van interpretatie van deze liedjes door de drie solisten, was ik na enkele ogenblikken al vergeten dat ik die liedjes al zo heel lang ken. Ze kregen nieuwe kleuren en nieuwe klanken. Ik weet zeker dat vader Toon hier waanzinnig trots op zou zijn en ik voel iedere avond duidelijk zijn aanwezigheid in het theater. In deze voorstelling wordt een generatiekloof gedicht bij het horen en beluisteren van de Liedjes van Toon Hermans.”

Maurice Hermans e.a.
Rondom de liedjes van Toon
zondag 21 maart 2021, 13:30
Genre: Muziek

Prijs: € 23,50

Deel: