Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Me Before You

Op donderdag, 5 november 2020 om 15:00 uur

Genre: Filmhuis

Internationale filmweken: Mantelzorg

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Mantelzorg
Rond de dag van de Mantelzorg reizen we naar Engeland. Met filmhuisfilm ‘Me Before You’, een prachtig verhaal over liefde en zorg dat doet denken aan het Franse Intouchables, met na afloop (op zaterdag en zondag) arrangementen met een drankje en heerlijke hapjes. Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

I.V.M. DE LAATSTE CORONAMAATREGELEN ZIJN DE ARRANGEMENTEN TOT NADER ORDER NIET MOGELIJK. OP ZATERDAG EN ZONDAG KUNT U WEL DE FILM BEZOEKEN.
In verband met de laatste coronaregels is onze horeca faciliteit helaas gesloten. Om uw bezoek toch zo aangenaam mogelijk te maken treft u bij het arrangement van € 9,95 op uw stoel een flesje water aan. De prijs voor alleen de film is € 7,50.

 Ticketprijzen
Donderdag en vrijdag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. flesje water € 9,95)

Zaterdag en zondag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. flesje water € 9,95)

Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht, soms brengt het je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan…Louisa ‘Lou’ Clark (Clarke) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26-jarige van baan naar baan, voornamelijk om het hoofd boven water te houden.
Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor (Claflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.
Me Before You is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes. Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games series) spelen de hoofdrollen in dit regie debuut van Thea Sharrock.

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws