Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Niels Geusebroek

Wildfire

Op woensdag, 11 oktober 2017 om 20:30 uur

Genre: Muziek

Na het succes van ‘Here Am I’ volgden een nieuw album, een nieuwe look en vanzelfsprekend ook een nieuwe theatertour. Tijdens deze tour, getiteld ‘Wildfire’, brengt Niels een collectie van songs ten gehore, met thema’s als liefde, vriendschap en emotie; alles wat het vuur in je aanwakkert. Deze songs worden op een intieme wijze gespeeld, samen Gyo Kretz en Theo Sieben: ‘alsof je bij een kampvuur naar Niels zit te luisteren.’
www.nielsgeusebroek.nl

Met ‘Wildfire’ is Niels Geusebroek voor de tweede keer in zijn carrière te zien in de Nederlandse theaters. Na het succes van ‘Here Am I’ volgden een nieuw album, een nieuwe look en vanzelfsprekend ook een nieuwe theatertour.
Tijdens deze tour, getiteld ‘Wildfire’, brengt Niels een collectie van songs ten gehore, waarbij thema’s als liefde, vriendschap en emotie naar voren komen. Alles wat het vuur in jou aanwakkert.
House of Reviews schreef eerder:  “Deze singer-songwriter weet met zijn stem en muziek te overtuigen zonder capriolen uit te halen, ofwel puur en aangenaam.”

Producent: Cats Don’t Swim
Muzikanten: Niels Geusebroek, Gyo Kretz en Theo Sieben
Duur: 90 minuten
Pauze: Nee
Fotocredits: Mike van den Toorn

Prijs: € 22,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2017 – 2018

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping