Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Night Train to Lisbon

Op zaterdag, 24 oktober 2020 om 15:30 uur

Genre: Filmhuis

Internationale filmweken: bestemming Portugal

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Portugal
Deze week een stedentrip naar Lissabon en de schitterende kust bij Caxias. Met filmhuisfilm ‘Night train to Lisbon’ en na afloop (op zaterdag en zondag) arrangementen met een drankje en heerlijke Portugese hapjes. Bem-vinda in Fulcotheater! Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

I.V.M. DE LAATSTE CORONAMAATREGELEN ZIJN DE ARRANGEMENTEN TOT NADER ORDER NIET MOGELIJK. OP ZATERDAG EN ZONDAG KUNT U WEL DE FILM BEZOEKEN.
In verband met de laatste coronaregels is onze horeca faciliteit helaas gesloten. Om uw bezoek toch zo aangenaam mogelijk te maken treft u bij het arrangement van € 9,95 op uw stoel een flesje water aan. De prijs voor alleen de film is € 7,50.

Ticketprijzen
Donderdag en vrijdag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. flesje water € 9,95)

Zaterdag en zondag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. flesje water € 9,95)

Night Train to Lisbon is de indrukwekkende verfilming van het gelijknamige bestseller boek van Pascal Mercier, geregisseerd door Oscarwinnaar Bille August.
De film, met hoofdrollen voor Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston, Bruno Ganz en Charlotte Rampling, beleefde zijn première op het Berlijn filmfestival 2013. Het leven van Raimund Gregorius (Jeremy Irons), een geliefd leraar Latijn en deskundige in oude talen, neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoed haar leven te beëindigen door van een brug te springen. Als de vrouw vervolgens spoorloos verdwijnt laat ze haar jas bij Raimund achter, met daarin een boek van Portugese dokter Amadeu de Prado en een nachttreinticket naar Lissabon.
Hij besluit het ticket te gebruiken en al zoekende naar de achtergrond van het boek en de schrijver ontvouwt zich langzaam een tragische liefdesgeschiedenis, vol emotionele intriges en overdenkingen naar de ware zin van het leven.

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws