Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Peter Faber e.a.

What Lovers Do

Op dinsdag, 29 november 2016 om 20:30 uur

Genre: Archief

Het is laat in de avond. In de grote stad. Jaren ’50. Onder een lantarenpaal wacht een man op zijn liefje. Terwijl zijn vrouw thuis op hem wacht.

Gerhardt vindt twee jaar geleden op een rommelmarkt gesproken dagboeken van een man die eenzaam terugblikt op het leven dat hij leefde:  zijn liefdes, zijn fouten. Eerlijk op het gênante af, kwetsbaar, helder en vermakelijk. Want zelfspot is de man gelukkig niet vreemd. Gerhardt schreef een album vol liedjes geïnspireerd op de dagboeken. Jaren ’50 stijl. Denk: Buddy Holly, Elvis en Hoagy Carmichael.
In de muziektheatervoorstelling ‘What Lovers Do’ laat acteur en theaterdier Peter Faber de man uit de dagboeken op het podium tot leven komen. U luistert naar doo-wopzang, rock ‘n’ roll en crooner songs. Wervelende muziek en sfeervolle nummers, in combinatie met meesterverteller Peter Faber in misschien wel de rol van zijn leven, of  eigenlijk: het leven van de man uit de dagboeken.
‘What Lovers Do’: een verontrustend openhartig betoog over sex, vreemdgaan, eeuwige liefde, eerlijke vergissingen, hartzeer en dagelijks onbenul. Of u wijzer naar huis gaat omtrent de liefde weten wij helaas niet. Wel weten we dat de kans groot is dat uw man een hoed gaat aanschaffen en u mee uit vraagt voor een late avondwandeling.

De band bestaat uit:
acteur: Peter Faber
zang: Gerhardt
bas: Jet Stevens (Beans & Fatback)
gitaar: Paul Willemsen (Beans & Fatback)
drums: Toon Oomen (Beans & Fatback)

Prijs: € 20,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping